• تاریخ : سه شنبه - ۱۱ - اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • ساعت :
    رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران:

    کاهش حوادث به عنوان اولویت حوزه ایمنی در حال پیگیری است.

    رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه حوزه ایمنی در سالهای گذشته جدی گرفته نشده و ستاد پیشگیری از بحران تشریفاتی بوده است، گفت: در دوره جاری مدیریت شهری، کاهش حوادث به عنوان اولویت حوزه ایمنی در حال پیگیری است.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران سی امین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران منطقه  با عنوان «شهر ایمن» در منطقه ۲ شهرداری تهران برگزار شد؛ مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این نشست که به منظور بررسی وضعیت ساختمانهای ناایمن منطقه ۲ برگزار شد، اظهار داشت: کمیته ایمنی و مدیریت بحران با همکاری دستگاه های اجرایی تلاش خود را در تقویت حوزه پیشگیری از بحران و ایمن سازی آغاز کرده و در این حوزه به موفقیت هایی دست یافته است.

    بابایی با بیان این پایش آمار از سال های گذشته احصا شده بود، اظهار داشت: تا آغاز این دوره هیچ فعالیت جدی در ایمن سازی این ساختمان ها و کاهش آمار تعداد ساختمان ها انجام نشد و سازمان آتش نشانی تنها به ارائه اخطار ایمنی اکتفا می کرد اما در دوره جاری با ورود جدی به حوزه ایمنی و پیشگیری از بحران، با همکاری دادستانی کار ایمن سازی آغاز شده است.

    وی تاکید کرد که هدف از فعالیت های ایمن سازی حفظ جان شهروندان و سرمایه شهر است تا موضوعی مانند پلاسکو و سایر حوادث دلخراش تکرار نشود، عنوان کرد: با آغاز جدی فعالیت ایمن سازی تاکنون از مرحله اخطار گذشته ایم و در صورت نادیده گرفتن اخطار های قانونی به قطع انشعابات اقدام و در مرحله نهایی نسبت به پلمپ ساختمان ناایمن اقدام خواهیم کرد.

    بابایی با بیان اینکه ایمن سازی بسیاری از ساختمان های ناایمن و گودهای پرخطر در سطح شهر در دست انجام است، از پلمپ پاساژ آزاد و آغاز عملیات ایمن سازی گود پرخطر برج میلاد به عنوان توفیقات مدیریت جاری شهری یاد کرد و علت اصلی عدم توفیق ایمن سازی ۱۲۹ ساختمان پر خطر شهر تهران را ضعف قانون بوده که امید داریم حالا که قوه قضاییه در جایگاه مدعی العموم به موضوع ورود کرده و همکاری مناسبی بین مرجع قانونی و مدیریت شهری وجود  دارد شاهد پیشرفت مناسب ایمن سازی این ابنیه هم باشیم.

    رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: ورود آگاهانه مدیریت شهری به موضوع ایمنی بسیاری از دغدغه ها را رفع کرده که می توان به عنوان نمونه به ایمن سازی ۶ گود از ۱۸  گود پر خطر منطقه ۲ اشاره کرد که دغدغه جدی بسیاری از دلسوزان حوزه مدیریت شهری  بوده است.

    بابایی یادآور شد: به عنوان نمونه دیگر باید گفت، در شهر تهران هر ساله با خطر سیل و حوادث ناشی از آن مواجه بودیم که با عملیاتی شدن سیل برگردان غرب تهران که به زودی افتتاح می شود، بخشی از دغدغه ها در این حوزه رفع شود.

     

    پیشرفت مناسب عملیات ایمن سازی گود پرخطر برج میلاد امید آفرین است 

    وی ادامه داد: در دوره گذشته مدیریت شهری ستاد پیشگیری از بحران تشریفاتی بوده و به موضوع پیشگیری از حوادث و بحران به طور جدی پرداخته نشده و این امر اولویت مناطق نبوده است اما در دوره جاری، بارقه امید در کاهش حوادث ایجاد شده است.

    بابایی با تاکید بر اینکه اولویت ما در حوزه ایمنی کاهش حوادث است، اظهار داشت: کاهش حوادث ،  وبه دنبال آن کاهش ایستگاه‌های آتش نشانی انتقال نیروی ها عملیاتی آتش نشانی به حوزه پیشگیری مقدمات افزایش کیفیت زندگی شهروندان  را فراهم خواهد کرد.

    رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با طرح این پرسش که آیا اولویتی که در کسب درآمد داریم در کاهش حوادث هم وجود دارد، گفت: در شهر تهران نباید ایمنی را فدای  اهداف زود گذرکنیم و با توانمندی که در مدیریت شهری وجود دارد، انتظار می رود شاهد رشد در ایمنی سازی ساختمان پر خطر باشیم.

    این عضو شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از اینکه مصوبات ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در سال های گذشته اجرایی نشده است، ادامه داد: با وضعیتی که اکنون در جامعه وجود دارد و جنگ احزابی که از سوی دشمنان به سمت جمهوری اسلامی سوق داده شده است نباید بگذاریم دشمنان با روی دادن حوادث موج سواری کنند.

    بابایی با تاکید بر  اینکه مدیریت شهری در رفع هر مشکلی که ورود کند، موفقیت به دست می آورد، به جمع آوری معتادان متجاهر  از سطح شهر اشاره کرد و افزود: برغم اینکه جمع آوری معتادان متجاهر مسیولیت مستقیم شهرداری نبود، اما ورود شهرداری به این حوزه، موجب ساماندهی جدی در این حوزه شده است.

    رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت HSE در اماکن عمومی و بوستان های سطح شهر تاکید کرد و اظهار داشت: کمیته ایمنی پیگیری جدی برای ایجاد ساختار HSE در مناطق را در دستور کار دار چرا که مسئولیت معابر، بوستان ها و اماکن عمومی با شهرداری تهران است و باید پاسخگو باشد.

    نوشته های مشابه

    باید با نگاه علمی به برنامه ریزی و اجرا بپردازیم
    اردیبهشت 10, 1403

    باید با نگاه علمی به برنامه ریزی و اجرا بپردازیم

    معاون شهردار تهران در نشست شورای راهبردی حوزه معاونت خدمات شهری تاکید کرد:

    لزوم کنترل همه فعالیت‌های پروژه در نظام کنترل پروژه
    اردیبهشت 8, 1403

    لزوم کنترل همه فعالیت‌های پروژه در نظام کنترل پروژه

    علاءالدینی در بازدید از مراکز یاورشهر ۸، ۹ و ۱۰ تأکید کرد:

    علت عدم ابلاغ طرح تفصیلی کرج چیست
    اردیبهشت 8, 1403

    علت عدم ابلاغ طرح تفصیلی کرج چیست

    رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر کرج

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    برو بالا