به مناسبت ماه جهانى آگاه سازى و اطلاع رسانی درمورد بیمارى اوتیسم شهر زرند آبی شد.

به مناسبت ماه جهانى آگاه سازى و اطلاع رسانی درمورد بیمارى اوتیسم شهر زرند آبی شد. به گزارش شهرداران و پایگاه اطلاع رسانی شهرداری حسب دستور مهندس ضیالدینی  از شب گذشته به مدت ٣ شب خیابان های اصلی شهر به عنوان نماد جهانی اختلال اوتیسم به رنگ آبی درآمد. شهردار زرند با اعلام این خبر […]

به مناسبت ماه جهانى آگاه سازى و اطلاع رسانی درمورد بیمارى اوتیسم شهر زرند آبی شد. به گزارش شهرداران و پایگاه اطلاع رسانی شهرداری حسب دستور مهندس ضیالدینی  از شب گذشته به مدت ٣ شب خیابان های اصلی شهر به عنوان نماد جهانی اختلال اوتیسم به رنگ آبی درآمد. شهردار زرند با اعلام این خبر گفت ، به منظور معرفی اوتیسم و افزایش شناخت شهروندان و در جهت حمایت از افراد دارای این نوع اختلال، با همکاری مرکز اوتیسم شهرستان به مدت ٣ شب خیابان های اصلی شهر به رنگ آبی در می آید. وی در ادامه افزود، همزمان با آغاز ماه جهانی اوتیسم (۱۴ فروردین الی ۱۴ اردیبهشت) سازه‌های بزرگ شهرها طی یک حرکت نمادین با رنگ آبی نورپردازی می‌شوند لذا مدیریت شهری زرند نیز در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و همراهی با سازمان‌ها و کمپین‌های آگاه سازی اختلالات اوتیسم رنگ آبی که به عنوان نماد جهانی اوتیسم معرفی شده است را برای نورپردازی در معابر اصلی شهر استفاده کرده است.

شایان ذکر است اوتیسم یک اختلال عصب رشدی است که بخش‌های مختلف مغز در افراد دارای اوتیسم در همکاری با یکدیگر دچار مشکل می‌شوند. اوتیسم علت واحدی ندارد و امروزه، پژوهشگران معتقدند که احتمالاً چندین ژن، ترکیب با عوامل محیطی، در ایجاد اوتیسم دخیل باشند.

اختلال طیف اوتیسم (ASD) یک اختلال عصبی و تکاملی است که بر نحوه تعامل فرد با دیگران، برقراری ارتباط، یادگیری و رفتار او تأثیر می‌گذارد. اگرچه اوتیسم در هر سنی قابل تشخیص است، اما به عنوان یک “اختلال تکاملی” توصیف می‌شود، زیرا علائم معمولاً در دو سال اول زندگی ظاهر می‌شوند.

اغلب افراد مبتلا به اوتیسم علائم زیر را بروز می‌دهند:

  • مشکل در برقراری ارتباط و تعامل با دیگران
  • داشتن علایق محدود و رفتارهای تکراری
  • علائمی که بر عملکرد فرد در مدرسه، کار و سایر زمینه‌های زندگی تأثیر می‌گذارد

اوتیسم به عنوان طیفی از اختلالات شناخته می‌شود، زیرا تنوع گسترده‌ای در نوع و شدت علائمی که افراد تجربه می‌کنند وجود دارد.

افراد از هر جنسیت، نژاد، قومیت و وضعیت اقتصادی ممکن است به ASD مبتلا شوند.

اگرچه بیماری اوتیسم معمولا یک اختلال مادام‌العمر است، اما درمان‌ها و مداخلات مناسب می‌توانند علائم و عملکرد روزانه فرد را بهبود بخشند.