در آیین تکریم و معارفه خدمتگزاران شهر مطرح شد؛

ضرورت صیانت از شخصیت شهر و شهرداری

آئین تکریم و معارفه تعدادی از مدیران شهرداری اصفهان با عنوان خدمتگزاران شهر روز 28 فروردین ماه در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار شد.

به گزارش شهرداران، به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، در این مراسم مدیرکل سابق حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیر جدید شهرداری منطقه هفت اصفهان ضمن ایراد سخنانی درباره فعالیت خود در حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان، از ضرورت خدمت رسانی صادقانه و بی منت و صیانت از شخصیت شهر از سوی مجموعه مدیریت شهری سخن گفت.

مهدی سلطان‌آقایی اظهار کرد: در آغاز فعالیت دوره ششم مدیریت شهری، تعیین مسئولیت‌ها در شهرداری به عنوان مهم‌ترین وظیفه قلمداد شد و بر این اساس در کمتر از دو ماه اغلب انتصاب‌ها صورت گرفت تا کار مردم در شهرداری معطل نماند.

تلاش برای احیای اعتماد از دست رفته مردم به شهرداری

مدیرکل سابق امور حقوقی و قراردادهای شهرداری اصفهان و مشاور جدید شهردار اصفهان در امور حقوقی نیز با بیان اینکه هوشمندسازی نخستین هدف در این حوزه بوده است، گفت: با به روزرسانی نرم‌افزار موجود در این زمینه آن را آماده بهره‌برداری کردیم تا با استفاده از این نرم‌افزار دسترسی به همه پرونده‌های حقوقی، روند و اقدامات کارشناسی و لوایح فراهم ‌شود.

محسن شکرچی‌زاده شفافیت را دومین هدف در این حوزه دانست و افزود: پیوستن به سامانه ستاد که همه معاملات شهرداری در آن انجام می‌شود از اقداماتی بود که موجب حذف فساد و رانت از بخش خرید و فروش شهرداری شد.

او احیای اعتماد از دست رفته مردم به شهرداری را از دیگر رویکردهای مهم حوزه فعالیت امور حقوقی و قراردادهای شهرداری اصفهان طی سال گذشته دانست و تاکید کرد: تلاش کردیم در تدوین لوایح از حق دفاع شود و در این راستا پرونده‌ای در دستگاه قضا نداریم که ظلم فاحشی به شهرداری شده باشد. دستگاه قضائی نیز با کارشناسان ما عادلانه برخورد کرده و مردم هم باور داشتند که اگر به ما مراجعه کنند، کار بهتر حل می‌شود.

او با اعلام اینکه برای حل و فصل دعاوی در شهرداری کارگروهی تشکیل و بسیاری از پرونده‌ها در آن رسیدگی شده است، گفت: از مهمترین این پرونده‌ها ساختمان «جهان نما» بود.

اجرای ۴۵۱ پروژه در منطقه ۷

مدیر سابق منطقه هفت شهرداری اصفهان نیز توضیحاتی را درباره اقدامات انجام شده در این منطقه بیان کرد و گفت: در سال ۱۳۹۳ پس از ابلاغ طرح بازنگری ارتفاعات شهر، اصلاحاتی دقیق و موشکافانه برای اجرای آن در منطقه ۷ در نظر گرفتیم و در نهایت این طرح پس از بررسی در سال ۹۵ در راستای منفعت مردم و شهرداری تصویب و به منطقه ابلاغ شد.

علی اصغر شاطوری بهره‌مندی از شبکه انهار و مادی‌ها برای استحصال آب‌های سطحی در بارندگی‌ها و بهره‌مندی از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه شهری را از دیگر اقدامات انجام شده در منطقه هفت دانست و افزود: بودجه منطقه هفت در طول هشت سال رشد ۶۰۰ درصدی داشته و ۴۵۱ پروژه شامل طرح‌های خیابان سازی، پیاده رو سازی، ساخت مجموعه فرهنگی ورزشی آسفالت طی هشت سال اجرا شده است.

به گفته او، همچنین در این مدت بالغ بر ۳۰ پروژه در باغ فدک اجرا شده است.

ضرورت صیانت از شخصیت شهرداری و شهر

مدیر سابق منطقه یک شهرداری اصفهان هم اظهار کرد: ساماندهی گذرهای منتهی به محور چهارباغ، آزادسازی سه ایستگاه قطار شهری، ساخت پارک شاداب، احداث مخزن آب، اجرای دیوارنگاره‌ها در مناطق کم برخوردار و پروژه‌های محله محور از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در منطقه یک است.

میثم بکتاشیان ادامه داد: در ابتدای فعالیتم در منطقه یک، میزان تحقق بودجه ۲۷ درصد بود که این عدد تا پایان اسفند ۱۴۰۱ به ۹۷ درصد رسید.

او با بیان اینکه پروژه‌های مشارکتی خوبی در منطقه انجام شد که در تحقق بودجه ۱۴۰۲ تأثیرگذار است، گفت: صیانت از شخصیت شهرداری و شهر دو اولویت شهردار اصفهان به شمار می‌رود که در مسئولیت جدید در راستای تحقق این دو گام برمی داریم.

راه‌اندازی فضای کار اشتراکی در سازمان فاوا

مدیرعامل سابق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان نیز در این جلسه گفت: در ابتدای فعالیتم در سازمان فاوا بیش از پنج میلیارد تومان زیان انباشته وجود داشت و مطالبات پیمانکاران از سال ۹۴ پرداخت نشده بود، اما با اقدامات انجام شده از سال ۹۸ تا۱۴۰۱، هیچ سالی زیان نداشتیم و حتی سازمان سود هم داشت و مطالبات پیمانکاران تا نیمه اول سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است.

حمیدرضا ابطحی ادامه داد: در سازمان سامانه‌هایی در حوزه «سرمایه انسانی»، «آزادسازی املاک»، «جامع مالی اقتصادی»، «میز خدمات» و «اپ اصفهان من» تولید شد و سعی کردیم نقش و تأثیر سازمان که از دست رفته بود را به مجموعه بازگردانیم.

مدیرعامل سابق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان راه‌اندازی فضای کار اشتراکی را یکی از اقدامات انجام شده در این سازمان برشمرد و گفت: برای نخستین‌بار قراردادی با همراه اول به ارزش ۲۲ میلیارد تومان منعقد شد که آورده ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی برای سازمان به همراه داشت.

او با بیان اینکه توجه به امنیت سایبری باید رکن اصلی همه فعالیت‌های سازمان باشد، ادامه داد: پروژه بهبود تصویرسازی برای کارکنان شهرداری اصفهان انجام شده است.

ضرورت تقویت فرهنگ نقد و گفت‌وگوی چالشی

مدیر مسئول سابق خبرگزاری ایمنا نیز در این جلسه با بیان اینکه یکی از چالش‌ها در شهرداری مسئله روایت فعالیت‌ها است، اظهار کرد: در این راستا پیوست رسانه‌ای برای فعالیت‌ها وجود ندارد یا موجود است و به آن توجه نمی‌شود.

مجید شریفی‌فر با تاکید بر اینکه پوشش فعالیت‌های شهرداری بخشی از وظایف رسانه‌های شهرداری است اما کافی نیست، ادامه داد: علاوه بر این باید فرهنگ نقد، گفت‌وگوی چالشی و نهراسیدن از آن تقویت شود که تحقق آن به سیاست‌گذاری ها و ابلاغ آن باز می‌گردد.

او خاطرنشان کرد: در خبرگزاری ایمنا از قالب‌های مختلف طنز، چند رسانه‌ای، جریان‌سازی در انعکاس درخواست‌ها و نیازهای مردم استفاده کردیم تا رابطی میان مردم و مسئولان باشیم.

لازم به ذکر است، در این مراسم طی حکمی از سوی شهردار اصفهان، «مسعود مهدویان‌فر» به عنوان مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان، «مهدی سلطان آقایی» به عنوان مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان، «محمدرضا صادقی» به عنوان مدیرکل امور حقوقی و قراردادهای شهرداری اصفهان، «محسن شکرچی‌زاده» به عنوان مشاور شهردار اصفهان در امور حقوقی، «علی رضی‌زاده» به عنوان مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان، «میثم بکتاشیان» به عنوان مدیر احیای بافت‌های تاریخی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده شهرداری اصفهان، «سعید فردانی» به عنوان دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان و «محسن آنالویی» به عنوان مدیر مسئول خبرگزاری ایمنا منصوب شدند.