به گزارش شهریار، در خصوص ساماندهی افراد بیخانمان ارگان هایی چون سازمان بهزیستی، شهرداریها و سازمان های مردم نهاد وظیفه اصلی را برعهده دارند. شهرداری تبریز در راستای حمایت از این افراد، تامین بخشی از جیره غذایی مراکز نگهداری کارتنخواب ها و پرداخت کمک هزینه نقدی به این مراکز را سالانه انجام می دهد.
سهیلا صفری، معاون اجتماعی و مشارکت های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز در خصوص وضعیت ساماندهی افراد بی پناه در تبریز گفت: در حال حاضر دو مرکز ویژه آقایان به نام سرپناه ندای آرامش و سرپناه شبانه رهایی و یک مرکز ویژه بانوان (شیلتر و گرمخانه) متعلق به موسسات غیر دولتی در شهر تبریز فعالیت دارند. وی افزود: سرپناه مردانه ندای آرامش که قبلا در منطقه آخماقیه دایر بود، بهدلیل مسائل و مشکلات بهداشتی و ایمنی ساختمان با همت شهردار تبریز طی یک ماه آینده به مکان جدیدی که پیشبینی شده و در حال تجهیز است، منتقل می شود. صفری در خصوص ظرفیت گرمخانه جدید افزود: این مرکز ظرفیت پذیرش ۷۰ نفر در بخش گرمخانه و ۷۰ نفر در بخش شیلتر را خواهد داشت.
مرکز حیات بخش، محلی امن ویژه بانوان آسیب دیده مرکز حیات بخش تبریز از جمله مراکزی است که بانوان آسیب دیده و در معرض آسیب سکونت دارند و از این مرکز خدمات دریافت می کنند. سحر افرازمند، مسئول مرکز دی آی سی و شیلتر حیات بخش تبریز در این خصوص گفت: اکنون در این مرکز ۸ نفر به صورت ثابت در قسمت شیلتر اقامت دارند و در قسمت دی آی سی ۱۶۰ پرونده موجود است که به طور میانگین هر روز پذیرای ۱۵ نفر از مراجعه کنندگان است. وی افزود: در این مرکز خدماتی چون غذا، تست ایدز به صورت مستمر هر سه ماه یکبار و برای افراد پرخطر به صورت ماهانه و تست کرونا در صورت مشکوک بودن فرد مراجعه کننده و بسته های بهداشتی و دوره های آموزشی به صورت رایگان ارائه می شود. افرازمند در خصوص نحوه پذیرش مراجعه کنندگان به این مرکز گفت: این افراد از سوی بیمارستان رازی، اداره بهزیستی و تیم سیار خود مرکز معرفی و یا شناسایی می شوند و با همکاری شهرداری و اداره بهزیستی مدیریت می شود.
روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران
روز ملی کودک و خدمات ویژه شهرداری تهران
نقیب: روز ملی کودک با کودکان پویاشهر پرشورتر می شود
شهردار تبریز اعلام کرد: