به گزارش شهرداران بعد از حادثه غمناک پلاسکو، خون عزیزان آتش نشان، فصل جدیدی در آتشنشانی کشور باز کرد و نام آتشنشانی را جاودانه کرد. ۳۰ دی ماه سال ۹۵ برای تهرانیها و حتی بسیاری دیگر از مردم کشور روز شوکه کنندهای بود؛ چرا که یکی از ساختمان مشهور و قدیمی تهران که زمانی بلندمرتبهترین […]
به گزارش شهرداران بعد از حادثه غمناک پلاسکو، خون عزیزان آتش نشان، فصل جدیدی در آتشنشانی کشور باز کرد و نام آتشنشانی را جاودانه کرد.
۳۰ دی ماه سال ۹۵ برای تهرانیها و حتی بسیاری دیگر از مردم کشور روز شوکه کنندهای بود؛ چرا که یکی از ساختمان مشهور و قدیمی تهران که زمانی بلندمرتبهترین برج پایتخت بود، فروریخت و از دست دادن ۲۲ انسان در راه خدمت را رقم زد، ساختمان پلاسکوی قدیم، نه آسانسور داشت و نه راه پله فرار اضطراری، در کنار ایرادات فنی زیاد دیگر؛ اما محل کسب و کار عده زیادی بود که در صنعت پوشاک خوراک بسیاری دیگر از مناطق ایران را هم تامین میکردند.
پس از این حادثه، کسبهای که چشم امید به فروش شب عید داشتند، حالا همه چیزشان را از دست داده بودند و ناامید به دنبال راه چاره بودند. تا اینکه مسئولان بنیاد مستضعفان (مالک ساختمان) در یکی از بازدیدهایشان از پلاسکو از بازسازی این ساختمان خبر دادند.
ساختمان قدیمی پلاسکو با اینکه روزانه چندین هزار مراجعهکننده داشت از کمترین شرایط ایمنی برخوردار بود؛ بارها سازمان آتش نشانی به آن تذکر داده بود تا وضعیت ایمنی ساختمان را بهبود ببخشند، راه پله ساختمان قدیمی به محل دپوی وسایل تبدیل شده بود و از آسانسور هم خبری نبود، اما حالا پلاسکو ۱۴۰۰ چهره جدیدی به خود گرفته از ظاهر لوکسش که در یک مسابقه معماری انتخاب شده تا امکانات ایمن سازی اش که حتی پرده ضد حریق نیز دارد.
پلاسکو فرو رویخت و دوباره از نو ساخته شد اما همچنان داغی بر دل تهران ما باقی ماند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
برگزاری آخرین مانور زیست محیطی تابستانه در ناحیه۶ منطقه۱۲ تهران مهارحریق بوستان فاطمی با واکنش سریع و به موقع نیروهای مداخلهگر
اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی خط تولید کود کمپوست
ثبت بیش از ۳۰۰۰ تخلف سرعت غیرمجاز در اهواز
قیب خبر داد: آمادگی مددسراهای پایتخت با ۳۰۰۰ ظرفیت برای فصول سرمای سال