به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران ، سیدمحمود حسینیپور در جلسه مرکز خدمات سرمایهگذاری خارجی مازندران اظهار کرد: یکی از اولویت های ما سرمایهگذاری خارجی است، این در حالی است که مازندران در این بخش عقبماندگی تاریخی دارد. وی با اشاره به اینکه در گذشته ۴۰ مجوز برای سرمایهگذاری خارجی صادر شد که ۳۰ […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران ، سیدمحمود حسینیپور در جلسه مرکز خدمات سرمایهگذاری خارجی مازندران اظهار کرد: یکی از اولویت های ما سرمایهگذاری خارجی است، این در حالی است که مازندران در این بخش عقبماندگی تاریخی دارد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته ۴۰ مجوز برای سرمایهگذاری خارجی صادر شد که ۳۰ درصد غیرفعال و مابقی فعال است، افزود: بدون سرمایهگذاری محال است که به رشد اقتصادی برسیم.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه بهرهوری در استان باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: لازم است نحوه جذب سرمایهگذار در مازندران به درستی انجام شود از اینرو مرکز سرمایه گذاری خارجی باید برای اینمنظور برنامه داشته باشد.
این مسؤول با اشاره به اینکه برای جذب سرمایهگذار، بخش خصوصی باید فعال شود، ادامه داد: سرمایه گذار فقط نیازمند احترام است؛ سرمایهگذار نباید دچار پیچ و خم اداری شود.
وی خطاب به مدیران کل حاضر در این جلسه خاطرنشان کرد: باید از کارهای جزیرهای خودداری شود؛ برای رشد اقتصادی باید کارهای جمعی انجام شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه بخشی از معترضانی که به خیابانها آمدند به نظام اسلامی وابستگی دارند ولی مطالباتی هم دارند، خاطرنشان کرد: مدیران مازندران وظیفه دارند با استفاده از ظرفیتهای استان برای فرزندان جامعه اشتغال ایجاد کنند.
حسینی پور با بیان اینکه استان باید در جذب گردشگر خارجی موفق باشد، یادآورشد: برخوردهای نادرست سبب فرار سرمایهگذار در مازندران شده است.
وی از برگزاری همایش سرمایهگذاری در مازندران خبر داد و گفت: برخی قوانین دولتی سبب میشود تا اینگونه همایشها در استان برگزار نشود. اگر برنامههای این چنینی توسط بخش خصوصی اجرا شود راحتتر به هدف میرسیم.
حسینیپور به ساده کردن فرآیندها در جذب سرمایهگذار توصیه کرد و افزود: مجوزهای سرمایهگذاری در استان وجود دارد که دو سال معطل ماندهاند.
استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: اهلیت سرمایهگذاران از طریق مدیران مازندرانی باید تایید شود.
وی معرفی سرمایهگذاریهای مازندران در سامانههای اداری را از دیگر موارد جذب سرمایهگذار عنوان کرد و گفت: ظرفیت سرمایهگذاری به جای اینکه در پشت اتاقهای بسته باشد در اتاقهای شیشهای قرار گیرد.
يکي از اهداف مهم مديريت شهري چالوس در حوزه زيرساختها و هدايت و جمعآوري آبهاي سطحي مي باشد.
محمد کوهستانی شهردار علی آباد کتول مطابق سه شنبه های هر هفته از ساعت ۹ الی ۱۲ با شهروندان ملاقات عمومی داشت و میزبان مراجعان بود.
بـا توجـه بـه اینکـه معضلات ترافیکـی شـهر چالـوس مـورد انتقـاد شـهروندان محتـرم میباشـد اقدامـات بزرگـی در مدیریـت شـهری دوره ششم چالـوس در جهـت تملـک املاک و حـل گرههـای ترافیکـی صورت گرفتـه کـه بـی سـابقه میباشـد.
در طرح جامع شهری،در مسیر خیابان امام رضا(ع) علی آبادکتول سه میدان جانمایی شده است،میدان ولایت درمرکز شهر،میدان شهید سلیمانی(سینما سابق) و یک میدان هم قبل از فرمانداری جانمایی شده است که در مرحله تملک اراضی آن قسمت برای احداث میدان هستیم.