برطرف کردن آسیب های اجتماعی همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و دستگاه های اجرایی مرتبط و نهادهای ذیربط باید به صورت ویژه به این مساله مهم و بغرنج ورود پیدا کنند، چراکه حجم بالای چنین مشکلات اساسی و بنیادینی، عزم جدی مسوولان را برای چاره اندیشی می طلبد. مطابق آمار ۲ هزار و ۵۰ […]
برطرف کردن آسیب های اجتماعی همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و دستگاه های اجرایی مرتبط و نهادهای ذیربط باید به صورت ویژه به این مساله مهم و بغرنج ورود پیدا کنند، چراکه حجم بالای چنین مشکلات اساسی و بنیادینی، عزم جدی مسوولان را برای چاره اندیشی می طلبد.
مطابق آمار ۲ هزار و ۵۰ هکتار بافت فرسوده شهری در استان شناسایی شده بود که با بررسی های جدید این رقم به ۲ هزار و ۱۹۳ هکتار افزایش یافته که به گفته مدیرکل راه و شهرسازی لرستان ۱.۶ بافت های فرسوده کشور در این استان و ۳۵ درصد جمعیت شهری لرستان ساکن بافتهای ناکارآمد هستند.
یک پژوهشگر و جامعه شناس لرستانی وجود سکونتگاه های غیررسمی و بافت های فرسوده را در کل کشور و به تبع آن در لرستان مساله ای مزمن و تاریخی دانست که از رژیم گذشته آغاز و تاکنون ادامه پیدا کرده است.
فرهاد طهماسبی با اشاره به مساله اصلاحات ارضی ، مهاجرت غیرطبیعی روستاییان به شهرها ، افزایش قیمت نفت در سال های ۵۵ و ۵۶ و توزیع ناعادلانه سرمایه ها که به عنوان مهمترین مسائلی که به افزایش آسیب های اجتماعی در بافت های فرسوده دامن زد، تاکید کرد: سیاست های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نیز به این پدیده مزمن دامن زده و سبب استمرار آن در دهه های اخیر شد.
وی برخوردهای صورت گرفته با این پدیده را سطحی، زودگذر و ناکارآمد دانست و گفت: بهترین مکان برای سکونت خانوارهای مهاجر حاشیه های شهرها به علت سکونت ارزانتر است، اما در شهر خرم آباد این پدیده عکس بوده و سکونت مهاجران در محله های مرکزی شهر همچون درب دلاکان، پشت بازار و اسدآبادی و همچنین محلات حاشیه ای کوی علی آباد و فلک الدین بوده است.
این پژوهشگر اجتماعی طایفه گرایی را در سکونت افراد بسیار اثرگذار دانست و افزود: شکل گیری بافت طایفه ای به افزایش آسیب های اجتماعی پنهان و پیدا در این محلات دامن زده است.
طهماسبی تصریح کرد: تجربیات کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته نشان می دهد کارهای فرهنگی و اجتماعی باید به موازات فعالیت های اقتصادی در این مناطق انجام گیرد تا کالبد و بافت آنها به مرور زمان تغییر و این مناطق را از وضعیت نامطلوب خارج کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
امور فرهنگی و اجتماعی روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی بندر چابهار
شهردار منطقه ۱۰ مطرح کرد:
(قراردادن کیسه زباله روی صندوق عقب خودرو) پدیدهای زشت و ناهنجار است که متاسفانه این روزها در خیلی از شهرهای بزرگ و کوچک شاهد آن هستیم.
جلسه کارگروه درآمد شهرداری گلپایگان، در راستای رفع موانع درآمدی و ایجاد هماهنگیهای لازم در امورات جاری برگزار شد.