ظرفیت سازی سازمان های خدمات رسان لازمه ارائه خدمات به شهروندان است

شهردار منطقه ۲۰ :

هم افزایی، همدلی و ظرفیت سازی سازمان های خدمات رسان لازمه ارائه خدمات به شهروندان است
شهردار منطقه ۲۰ در جلسه‌ با معتمدین محله دولت آباد گفت: مشارکت شهروندان و توجه به مدیریت محله‌ یکی از اصول اصلی در دوران جدید مدیریت شهری بوده است و در سه سال گذشته، اقدامات چشمگیری برای بهبود وضعیت منطقه صورت گرفته است.
به گزارش شهرداران و  روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ رضا شنگی در جلسه هم اندیشی با هیات امنا و معتمدین محله دولت آباد که با حضور حجت الاسلام ابراهیمی امام جمعه موقت شهرری و مدیران ارشد منطقه در سرای محله دولت آباد برگزار شد، از اجرای موفق طرح‌های متعدد توسعه محلی، جذب اعتبارات ویژه برای پروژه‌های شهری و همچنین تعامل سازنده با دستگاه‌های مختلف خبر داد.
شنگی تاکید کرد: با حمایت شورای شهر و مدیریت شهری تهران، توانستیم برای اولین بار اعتبارات منطقه ۲۰ را از ۵۱۶ میلیارد تومان در سال گذشته به ۱۵۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش دهیم. البته حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هم از ظرفیت اعتبارات و بودجه های شهرداری تهران استفاده کرده ایم و جمعاً حدود ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تا پایان سال مالی برای فعالیت های شهری هزینه خواهد شد.
وی اظهار داشت: امسال رتبه چهارم را از نظر اعتبارات در بین مناطق شهر تهران داریم و تلاشمان آنست که برای سال آینده سقف اعتباری بیشتری را کسب نمائیم.
نگی همچنین به اقدامات مثبت در حوزه بهسازی و ارتقاء زیرساخت‌ها اشاره کرد و گفت: از جمله دستاوردهای مهم منطقه ، توزیع ۲۲۰ هزار تن آسفالت در دوره شورای ششم است که ۱۷۰ هزار تن آن در یک و سال نیم گذشته توزیع شده است.
وی بر لزوم توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی محله‌ها و همیاری مدیران محلات تاکید کرد و افزود: محله ای مانند دولت‌آباد که بخشی از شهری با قدمت بیش از ۷هزار ساله است باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری، فرهنگی و اجتماعی خود، جایگاه ویژه‌ای در شهرستان ری پیدا کند.
مدیریت شهری منطقه با اشاره به اینکه ارائه پیشنهادها و مشارکت فعال شهروندان و مدیران محلات در برنامه‌های شهری به بهبود کیفیت زندگی در این منطقه کمک می کند، اظهار داشت:در محله دولت آباد می بایست از ظرفیت سرای محله، مدیریت محله و هیات امنا باهدف هم افزایی ، همدلی و تسهیل در روند ارائه خدمت به شهروندان جهت شناسائی و رفع چالش ها استفاده شود و با ائمه جماعات، بسیج و سایر دستگاه های خدمات رسان نیز تعامل صورت گیرد.
وی با تاکید بر اهمیت تعامل،همدلی و وحدت رویه بین سازمان های شهری برای حل مشکلات شهر و رفاه حال شهروندان؛ اجرای روشنائی میادین، بازپیرائی بوستان‌ها و فضاهای سبز، احداث و مرمت آبنماها، اصلاح نقاط حادثه‌خیز، نوسازی اتوبوس ها، احداث بازارچه های جدید میوه و تره بار، نوسازی مخازن زباله را از جمله دستاوردهای خوب این منطقه عنوان کرد.
شهردار منطقه گفت: شهرری با پشتوانه تاریخی غنی و مشارکت فعال شهروندان، به مسیر توسعه پایدار ادامه خواهد داد. ما مصمم هستیم تا با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، چالش‌ها را به فرصت تبدیل کرده و شهری آباد را برای نسل‌های آینده فراهم کنیم.