وی با اشاره به هزینه سنگین اجرای این زیرساختها، افزود: یکی از زیرساختهای مورد نیاز برای این کار ۷۰ ایستگاه دوربین کنترل مکانیزه محدوده طرح ترافیک است که هزینه هر ایستگاه حداقل یک میلیارد تومان است و بر اساس برنامهریزی صورت گرفته بخشی از این زیرساختها از ظرفیت قراردادهای موجود در حال انجام است و بخشی از طریق انعقاد قراردادهای جدید تأمین میشود.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: این طرح را میتوان با ۳۰ میلیارد تومان و با پوشش محورهای اصلی اجرا کرد تا برای محورهای فرعی تکمیل شود، در حال حاضر دو ایستگاه کنترل ترافیک در هسته مرکزی شهر وجود دارد و میتوان ایستگاههای جدید را یکی یکی وارد مدار کرد، چراکه نیاز نیست همه ایستگاهها در یک بازه زمانی کوتاه راهاندازی شود.
سلیمانی اضافه کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده تلاش میشود طرح زوج و فرد تا شب عید که اوج ترافیک هسته مرکزی شهر است، اجرایی شود.
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح زوج و فرد ترافیک تصریح کرد: به صورت کلی ترافیک یک عارضه بالقوه و یک عامل نارضایتی در زندگی شهروندان است، در اهواز نیز نارضایتی از ترافیک وجود دارد اما شدت آن در حد کلانشهرهایی همچون تهران نیست؛ بنابراین باید ابتدا طرح زوج و فرد پیادهسازی شود تا ورود به هسته مرکزی شهر کنترل و کاهش پیدا کند و در سالهای آینده طرح محدوده ترافیکی نیز عملیاتی شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
برگزاری آخرین مانور زیست محیطی تابستانه در ناحیه۶ منطقه۱۲ تهران مهارحریق بوستان فاطمی با واکنش سریع و به موقع نیروهای مداخلهگر
اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی خط تولید کود کمپوست
ثبت بیش از ۳۰۰۰ تخلف سرعت غیرمجاز در اهواز
قیب خبر داد: آمادگی مددسراهای پایتخت با ۳۰۰۰ ظرفیت برای فصول سرمای سال