داوطلبان موتور محرک تغییرات اجتماعی هستند

۵ دسامبر، مصادف با ۱۵ آذر ۱۴۰۳، از سوی سازمان ملل متحد به نام “روزجهانی داوطلب در راه توسعه اقتصادی و اجتماعی” نام گذاری شده است. این مناسبت فرصتی است تا به نقش ارزشمند افرادی که با انگیزه خدمت به جامعه، وقت و انرژی خود را وقف بهبود شرایط زندگی دیگران می‌کنند، ارج نهیم. مشارکت […]

۵ دسامبر، مصادف با ۱۵ آذر ۱۴۰۳، از سوی سازمان ملل متحد به نام “روزجهانی داوطلب در راه توسعه اقتصادی و اجتماعی” نام گذاری شده است.

این مناسبت فرصتی است تا به نقش ارزشمند افرادی که با انگیزه خدمت به جامعه، وقت و انرژی خود را وقف بهبود شرایط زندگی دیگران می‌کنند، ارج نهیم.

مشارکت داوطلبانه، فراتر از یک عمل خیرخواهانه، ریشه در نیاز ذاتی انسان به تعامل اجتماعی و ایجاد تغییر مثبت دارد. این مشارکت، در عرصه‌های مختلفی همچون سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، به پویایی و رشد جامعه کمک شایانی می‌کند. سازمان ملل متحد نیز هر سال با انتخاب یک شعار و موضوع، نقش نیروی داوطلب را در دست‌یابی به صلح و توسعه ملّی و جهانی به‌روشنی بازتاب می‌دهد. شعار ” داوطلبان متنوع، جامعه قوی تر” فرصتی برای دیده شدن تلاش های داوطلبان و ترویج این فرهنگ است.

لازم به ذکر است که ترویج فرهنگ داوطلبی و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه، نیازمند همکاری همه جانبه دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها می باشد. با ایجاد بستر مناسب برای مشارکت داوطلبانه و قدردانی از تلاش‌های داوطلبان، می‌توانیم جامعه‌ای پویا، همدل و پیشرو را بسازیم.