به گزارش شهرداران و رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بجنورد اظهار کرد: هزینه خرید اتوبوس های برقی دو برابر اتوبوس های دیزلی است، بنابراین امکان خرید اتوبوس های برقی در این شهر وجود ندارد. از سوی دیگر باید هر چهار سال باطری این اتوبوسها تعمیر شود که هزینه تعمیر این باطریها برابر خرید یک دستگاه اتوبوس جدید است.
شافعی در گفت وگو با افزود: شهر بجنورد به ۲۵ دستگاه اتوبوس برای رسیدن به وضعیت مطلوب نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۰ دستگاه اتوبوس در بجنورد مشغول خدمات رسانی هستند، اظهار کرد: ۸۰ درصد از این اتوبوسها بالای ۱۵ سال سن داشته و فرسوده هستند و نیاز به نوسازی دارند. متاسفانه تمامی خطوط اتوبوس رانی شهر بجنورد دچار کمبود ناوگان هستند و خرابی این اتوبوسها نیز این مشکل را زیادتر میکند.
این مقام مسئول با بیان اینکه در ابتدای هر ماه زمان بندی به اتوبوسها برای رسیدن به ایستگاهها داده میشود، ادامه داد: اما خرابی یکی دو دستگاه اتوبوس در هر روز و تا فرستادن اتوبوس کمکی، تمام آن زمان بندیها را به هم ریخته میشود.
وی تصریح کرد: وضعیت اعتباری شهرداری بجنورد اجازه خرید نقدی اتوبوس را نمیدهد چراکه قیمت هر دستگاه در حال حاضر بیش از ۹ میلیارد تومان است که نیاز به کمک بخش خصوصی هستیم.
رئیس سازمان حمل و نقل و بار و مسافر شهرداری بجنورد خاطرنشان کرد: اما برای بخش خصوصی نیز صرفه اقتصادی ندارد که در داخل مسیرهای شهری کار کند و آنها ترجیح میدهند در صورت خرید اتوبوس جدید در مسیرهای برون شهری کار کنند.
وی تصریح کرد: در سال گذشته ۱۴ دستگاه اتوبوس تحویل شهرداری بجنورد شد و قرار بر این شد که ۱۱ دستگاه دیگر اختصاص یابد که بعید می دانیم آن دستگاهها اختصاص یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در یک حرکت ابتکاری و با پیشنهاد شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر میانه؛ آغاز طرح «یك هفته سوخت رایگان» برای هموطنان در شهر میانه در جایگاههای CNG از فردا
در پی اعلام آمادگی آتشنشانان بازنشسته برای مشارکت داوطلبانه:
ملارد
بنیاد مسکن مازندران
دیدگاه بسته شده است.