خانه های محیط زیست، پل ارتباطی جامعه و محیط زیست شهردار منطقه ۳ از برنامهریزی برای برگزاری دورههای آموزشی در مدارس و هماهنگی با نهادهای مختلف خبر داد.
“حمید جوانی”، شهردار منطقه ۳ شهرداری تهران در آیین افتتاح ۲۵۲ خانه محیط زیست شهر تهران اظهار کرد: خداوند را شاکرم امروز با محوریت منطقه ۳ شاهد افتتاح و بهره داری ۲۵۲ خانه محیط زیست در شهر تهران هستیم.وی با پرداختن به تاکید شهردار تهران بر اهمیت حفظ محیط زیست افزود: ۱۱ عدد از این خانه های محیط زیست در منطقه ۳ واقع شده است که یکی از این خانه ها در امامزاده قاضی الصابر و یکی در محله ده ونک افتتاح شده است. این اقدام با هدف تقویت فرهنگ حفاظت از محیط زیست و ارتقاء سطح آموزشهای زیستمحیطی شهروندان به ویژه کودکان و نوجوانان انجام شده است. خانههای محیط زیست در محلات مختلف تهران راهاندازی شدهاند و هدف اصلی این پروژه، ایجاد آگاهی و ترویج رفتارهای سازگار با محیط زیست میان شهروندان است.شهردار منطقه ۳ با اشاره به ضرورت توجه به محلات کمبرخوردار، تأکید کرد که محله ده ونک به طور عمد برای این افتتاح انتخاب شده است تا این منطقه از خدمات ویژه شهرداری بهرهمند شود.وی همچنین از برنامهریزی برای برگزاری دورههای آموزشی در مدارس و هماهنگی با نهادهای مختلف بهویژه آموزش و پرورش خبر داد.جوانی با تاکید بر اینکه محیط زیست جایی است که آینده ما در آن شکل می گیرد و تغییرات اقلیمی آنرا تحت تاثیر قرار داده است|، افزود: این خانههای محیط زیست میتوانند به عنوان پل ارتباطی بین جامعه و محیط زیست عمل کنند و با ایجاد این فضاها در سطح محلات، گامهای کوچکی در مسیر تغییرات بزرگ زیستمحیطی برداشته شود. هدف از این اقدام، تبدیل هر شهروند به یک نگهبان طبیعت و تأکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی است.شهردار منطقه۳ با بیان اینکه آمادگی داریم دوره هایی را با همکاری آموزش و پرورش برگزار کنیم، تصریح کرد: خانه های محیط زیست می تواند رفتار خانواده ها را به رفتار سبز تبدیل کند و بر روی کودکان و نوجوانان اثر بگذارد. مهمترین نکته امروز درخصوص خانه های محیط زیست همکاری با سازمان های دیگر و به خصوص آموزش و پرورش است. همه مدارس ما می توانند یک خانه محیط زیست باشند. از همه بخش ها درخواست می کنیم به ما کمک کنند تا وظایف خود را به خوبی انجام دهیم.به گزارش شهر در این مراسم از تمامی سازمانها و نهادهایی که در اجرای این طرح نقش داشتهاند، به ویژه شورای اسلامی شهر تهران تقدیر و تشکر شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اعلامجرم علیه مسببان انتقال پسماند ساری به آرادکوه
میزان زباله شهر ساری که برای امحا به تهران آمد، کمتر از میزان زباله یک روز تهران بوده است
س از ممنوعیت انتقال زباله از ساری به تهران رئیس حوزه قضائی کهریزک هم از اعلام جرم علیه مسببان انتقال پسماندهای ساری به آرادکوه خبر داد و ۴۰۰۰ تن زباله برای مدیران شهری دردسرساز شد. خبرگزاری شهرداران گروه جامعه: هفته پیش موضوع انتقال پسماند از ساری به تهران با انتقاد بسیاری از شهروندان تهران و کارشناسان […]
درراستای ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست انجام شد؛