به گزارش شهرداران و روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، نشست تخصصی «تهران مقصد گردشگری چند وجهی با نگاهی به ظرفیت های متنوع گردشگری» با همکاری منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد با حضور سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران،️ سید محمد حسین حجازی، مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد، دیاکو عباسی، دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور،️ بهار بیشمی، دانشیار گروه گردشگری، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، محمد حسین قربانی، عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، احمد ابوحمزه، دبیر کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران و احمد ملکان، دبیر نشست و پژوهشگر گروه مطالعات سبک زندگی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران برگزار شد.
در ابتدای نشست احمد ملکان، دبیر نشست و پژوهشگر گروه مطالعات سبک زندگی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به اینکه در این نشست به صورت تخصصی به وضعیت شهر تهران در حوزه گردشگری خوراک، سلامت و ورزشی پرداخته شد، گفت: مساله اصلی دستیابی به چرایی این سوال بود که با توجه به دارا بودن متنوع ترین ظرفیت های بالقوه و بالفعل گردشگری شهر تهران، آنچنان که در برنامه ها مورد توجه است، بهره برداری لازم صورت نگرفته است.
در ادامه بهار بیشمی، دانشیار گروه گردشگری، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، به موضوع گردشگری گاسترونومی پرداخت و اظهار داشت: می توان گردشگری گاسترونومی را به عنوان بخشی از گردشگری فرهنگی معرفی کرد که مبتنی بر مفهوم شناخت و یادگیری، غذا خوردن، چشیدن و لذت بردن از فرهنگ گاسترونومی که مختص یک قلمرو می باشد.
دانشیار گروه گردشگری، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه قلمرو یا عوامل محیطی ستون فقرات گاسترونومی است، آن را عاملی برای رقابت پذیری و مزیت نسبی این نوع از گردشگری دانست.
بیشمی تاکید کرد: در شهر تهران آنچنان که باید به این شاخه مهم گردشگری توجه نشده است بنابراین برای بهره برداری بهینه از آن ضرورت اولیه حمایت و شناخت محصولات محلی که ریشه در عوامل محیطی دارد، و همچنین تجدید و بروز کردن سنت های فرهنگی و گاسترونومیک حائز اهمیت است.
در ادامه نشست محمد حسین قربانی، دانشیار گروه سیاست گذاری پژوهشگاه تربیت بدنی با تاکید بر اینکه گردشگری ورزشی مهم ترین بخش گردشگری از جنبه اقتصادی است، عنوان کرد: باید گفت در کشور نسبت به سایر کشورهای دیگر از آن بهره برداری بهینه انجام نشده است. تهران با توجه به جاذبه های طبیعی، زیرساخت های ورزشی، سازمان های متولی و همکار، زیرساخت های عمومی، جاذبه های اطراف تهران، اماکن چند منظوره می تواند با توجه به سرمایه گذاری در رویدادهای محلی بیشترین مزایا را بدست آورد که این امر نیازمند داشتن استراتژی مشخص، هماهنگی کافی بین سازمان ها و وزراتخانه های مرتبط، داشتن کنترل و نظارت بر فعالیت واحدهای گردشگری ورزشی و همچنین توجه به امکانات و تاسیسات ورزشی استاندارد و … می باشد.
دیاکو عباسی، دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور سخنان خود را در زمینه توسعه مقصد گردشگری سلامت ادامه داد و افزود: در شهر تهران بیمارستان هایی وجود دارد که نمونه های درخشانی از برتری در خدمات پزشکی می باشد، اما این نمونه های ارزشمند بر کل برند گردشگری سلامت این شهر تاثیر ناچیزی دارد. بنابراین گام اول در این زمینه تعهد جمعی برای ساختن یک برند است، به این معنی که ضرورت اصلی کار تیمی و همگرایی است و فعالیت های انفرادی بیمارستان ها و شرکت های در مرحله دوم می باشد.
در انتهای نشست احمد ابوحمزه، دبیر کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران اقدامات انجام گرفته در این حوزه را ارائه و به این نکته تاکید کرد: در این دوره برای اولین بار به گردشگری به عنوان یک بخش مشخص توجه شده است.
پس از پایان نشست با هماهنگی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد، افراد از مجموعه گنبد مینا بازدید نمودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
منطقه 4
طی حکمی از سوی سید محمد نقیب مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران امیر آزادی به عنوان سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی این سازمان معرفی شد. به گزارش شهرداران روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در این آیین که با حضور معاونین و مدیران ارشد سازمان برگزار شد امیر آزادی […]
المان بومی میر حمل در مجموعه تفریحی پارک بهاران)دریا بزرگ بزودی نصب خواهد شد درویش بلوچ نیا شهردار چابهار گفت: المان بومی میر حمل که با فرهنگ غنی مردم ساحل نشیان است در مجموعه تفریحی پارک بهاران نصب خواهد شد به گزارش شهرداران امور فرهنگی اجتماعی و روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر چابهار […]
امور فرهنگی و اجتماعی روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی بندر چابهار