کباب گلپایگان در فهرست آثار ناملموس کشور

برگزاری سومین جشنواره کباب در گلپایگان

رئیس اتحادیه اغذیه و پروتئین شهرستان گلپایگان از برگزاری سومین جشنواره کباب در گلپایگان خبر داد و گفت: شهروندان بازوان توانمند اصناف در ارائه تخلفات صنفی باشند.

به گزارش شهرداران، سومین جشنواره کباب گلپایگان به تازگی توسط رئیس اتحادیه غذایی و پروتئین شهرستان گلپایگان اعلام شد. این جشنواره با هدف ترویج کباب گلپایگان به عنوان یکی از آثار ناملموس کشور برگزار می‌شود. حسین ثمری، رئیس اتحادیه، در صحبت‌های خود از تعداد اعضای اتحادیه به تعداد ۴۰۸ نفر اشاره کرد که در ۲۰ رسته شغلی فعالیت دارند. این رسته‌ها شامل آشپزخانه، آش و حلیم‌پزی، کباب و حلیم‌پزی، رستوران، سفره‌خانه سنتی، چایخانه و قهوه‌خانه، تالار پذیرایی، کافه رستوران، قصابی، فروشی طیور، فروشی گوشت سفید، فروش مرغ و ماهی و فروش مواد پروتئینی است.

ثمری اظهار داشت که برندهای ملی مانند سامانه رهتاب نیز در شهرستان فعال هستند تا به تأمین مرغ و نظارت بر قیمت آن کمک کنند. او اعلام کرد که حدود ۲۰ درصد مرغ مصرفی در شهرستان گلپایگان تولید می‌شود و بقیه از شهرهای همجوار وارد می‌شوند. همچنین، او افزود که رستوران‌ها و کبابی‌ها بر اساس رتبه‌بندی مورد بازرسی قرار می‌گیرند و گوشتی با کیفیت و سالم برای این مناسبات استفاده می‌شود.

در بخش دیگری از صحبت‌های ثمری، او به اهمیت مسئله قیمت گوشت در بازار اشاره کرد و تاکید کرد که گوشت جزو کالاهای اساسی است و قیمت آن باید توسط منظم‌کنندگان بازار تعیین شود. ثمری همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده تخلفات صنفی، آن را به اتحادیه گزارش دهند تا بتوانند بدون حضور فرد گزارش دهنده، اقدامات لازم را انجام دهند.

ثمری در پایان صحبت‌های خود اعلام کرد که تا کنون دو جشنواره کباب در شهرستان برگزار شده و کباب گلپایگان به عنوان یک برند ملی در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است. او امیدوار است که با برگزاری سومین جشنواره کباب، بتوانند این برند را بیشتر شناخته کنند و این صنعت را ترویج دهند.