به گزارش شهرداران روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، علی شمسیپور، رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران درخصوص پروژه احیا و ساماندهی روددره فرحزاد بیان کرد: احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد، زمینه مطالعاتی جدی در مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران داشته که به دنبال آن چند پروژه در این […]
به گزارش شهرداران روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، علی شمسیپور، رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران درخصوص پروژه احیا و ساماندهی روددره فرحزاد بیان کرد: احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد، زمینه مطالعاتی جدی در مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران داشته که به دنبال آن چند پروژه در این حوزه تعریف شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پروژه احیای روددره فرحزاد نقطه اتصال علم و عمل است ادامه داد: به دلیل وجود معضلات جدی و آسیبهای اجتماعی در منطقه شمال غرب تهران تا چند سال پیش امکان ورود به این محدوده وجود نداشت تا جایی که وارد فاز امنیتی شده و زندگی در این محل را برای ساکنان سخت کرده بود.
شسیپور با بیان اینکه در منطقه روددره فرحزاد آسیبهایی از جنس محیط زیستی و آسیبهای بصری رونق گرفته بود اظهار کرد: انباشت زباله در کنار ساخت آلونکها و ساختوساز ساختمانهای غیرمجازی که در این محدوده اتفاق افتاده بود، این مکان را به جایی مبدل کرده بود که هیچکس رغبت حضور و استفاده از آن را نداشت. با یاری خدا و همکاری علم و عمل محدوده روددره فرحزاد تبدیل به مجموعهای انسان محور شد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران ضمن اشاره به اینکه احیای روددره فرحزاد راه حضور برای گونههای جانوری را در این فضای طبیعی نیز باز کرده است، خاطرنشان کرد: به هر حال پالایش مجموعه روددره فرحزاد از آسیبهای شدید اجتماعی که در گذشته وجود داشت نمونهای از اتصال علم و عمل بوده و میتواند الگویی برای طی این مسیر باشد.
وی در ادامه ضمن ابراز امیدواری درباره رضایت شهروندان از اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری تهران عنوان کرد: مدیریت و انجام اقدامات صحیح باید به تمام کشور راه بیاید و اتصال بین تمام نقاط برقرار شود.
شمسیپور در پاسخ به این سوال که آیا طرحهای مطالعاتی دیگری مانند پروژه روددره فرحزاد در مرکز مطالعات شهرداری تهران انجام میشود یا خیر، توضیح داد: تمام روددرههای تهران و شناسایی ظرفیت و استفاده از آنها در حال بررسی است. راههای مختلف احیای روددرههای پایتخت و استفاده از ظرفیت آنها درحال بررسی است.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران با اشاره به اینکه مرکز مطالعات شهرداری تهران با همکاری و استفاده از ظرفیت سازمانهای مرتبط با حوزه محیط زیست کار میکند، اذعان داشت: استفاده از همه ظرفیتهای علمی تهران مانند پژوهشگاهها، دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و … در کنار دانشمندان بزرگ و دغدغهمندی که در قاره آسیا و شاید در دنیا هم جزو موارد برجستهای باشند، در بررسی طرحها انجام خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: استفاده از این ظرفیتهای مذکور مبنای کار مرکز مطالعات هست، بنابراین در این زمینه نگرانی وجود ندارد و هر ظرفیتی که در تهران وجود داشته باشد حتماً مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
منطقه 4
طی حکمی از سوی سید محمد نقیب مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران امیر آزادی به عنوان سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی این سازمان معرفی شد. به گزارش شهرداران روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در این آیین که با حضور معاونین و مدیران ارشد سازمان برگزار شد امیر آزادی […]
المان بومی میر حمل در مجموعه تفریحی پارک بهاران)دریا بزرگ بزودی نصب خواهد شد درویش بلوچ نیا شهردار چابهار گفت: المان بومی میر حمل که با فرهنگ غنی مردم ساحل نشیان است در مجموعه تفریحی پارک بهاران نصب خواهد شد به گزارش شهرداران امور فرهنگی اجتماعی و روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر چابهار […]
امور فرهنگی و اجتماعی روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی بندر چابهار