به گزارش شهرداران و شهریار، امیر نصیربیگی در نشست هماهنگی المپیاد پرچم، با بیان اینکه تجربه موفق برگزاری این رویداد که در قالب “جام پرچم” برگزار شده بود، به فرصتی برای توجه بیشتر و عمیقتر به این رویداد برای برگزاری در سطح ملی تبدیل شد، افزود: این رویداد در سالجاری با عنوان المپیاد پرچم در سطح ملی برگزار میشود و طی نشستهای متعددی که در سطح ملی برگزار شده بود، مقرر شد که تبریز به عنوان دبیرخانه ملی این رویداد تعیین شود.
وی افزود: به منظور برگزاری هرچه بهتر این رویداد قرار است هماهنگیهایی میان بخشی بین سازمانها و دستگاههای مختلف استان برگزار شود.
نصیربیگی از همراهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیمای مرکز سهند، اداره کل ورزش و جوانان استان، حوزه هنری استان و نیز مجموعههای تحت مدیریت استانداری و وزارت کشور به عنوان یکی از وجوه برگزاری هرچه مطلوب آن یاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: این رویداد علاوه بر صبغه ورزشی، رویکرد فرهنگی و هنری نیز خواهد داشت و تقدم موضوع فرهنگی و هنری بر وجهه ورزشی، نشان از اهمیت آن دارد و تلاش خواهیم کرد که همه فعالان این حوزهها به منظور حضور در رویداد المپیاد پرچم در کنار دبیرخانه پرچم باشند.
سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز ادامه داد: این رویداد خواهد توانست در کنار همافزایی و تعامل سازنده دستگاهها به فرصتی ماندگار برای احترام به پرچم و همبستگی ملی تبدیل شود.
یوسف اسماعیل زاده در خصوص برنامه ریزی کلاس های آموزشی در فرهنگسراها بیان کرد:دوره های آموزشی که در فرهنگسراها برگزار می گردد، بر اساس رسالت های فرهنگی و نیازهای جامعه برنامه ریزی می شود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز گفت: بیش از ۲۳ هزار مترمربع ساخت و ساز غیر مجاز از اراضی آناخاتون، اوغلی و محدوده پایگاه دوم شکاری به حالت اولیه بازگردانده شده است.
شهردار منطقه ۴ تبریز از صدور ۳۴۶ فقره پروانه ساختمانی از ابتدای سال جاری خبر داد.
معاون هماهنگی امور مناطق شهردار تبریز با تاکید بر لزوم تثبیت و رسمی شدن جایگاه شهرداریهای نواحی، راهاندازی دوباره شهردار شب را موجب مدیریت بهتر شهر عنوان کرد.